AKIDE

Naast dat onze bedrijfsnaam is opgebouwd uit de voorletters van het gezin van Age (Kornelia, Ilse, Daan en Emi) betekend de naam AKIDE op diverse vlakken iets.

De naam AKIDE betekent emotioneel
Vrij onafhankelijk en gepassioneerd, hou je van het gevoel van vrijheid en het ontkennen van liefdesfusie.

Dus zelfs als je een belangrijke plaats toekent aan de emotionele dingen in je leven, weet je altijd dat je je onafhankelijkheid moet behouden. Hedonistisch en levensgenieter, je bent als een vlinder die van bloem tot bloem gaat voordat je de juiste hebt gevonden die je eindelijk kan stabiliseren.

Waarom doet dit er toe?

Nadat je een koppel bent geworden, ben je loyaal, beschikbaar en luister je altijd naar de ander. Door concessies te doen, weet je hoe je spanningen kunt vermijden en harmonie kunt gebruiken. Voor jou heeft het liefdesleven alleen zin als het zich materialiseert door een ouder te worden.

Sociale vaardigheden van AKIDE
Je bent bijzonder sociaal en als zodanig hecht je belangrijke waarde aan vriendschap. Er is een opwindende behoefte om omringd te zijn door mensen die interessant en trouw zijn. Zelf wil je relaties onderhouden, er is één voorwaarde en dat is voor de vrienden om loyaal te zijn. Altijd aan het luisteren en goed advies geven, jij bent de ideale vriend.

Persoonlijkheidsanalyse van AKIDE
Vrolijk, helder, je bent een persoon van actie en communicatie. Daarom moet je samen met anderen ruilen, ontdekken en leren.

Nieuwsgierig van aard is er een onverzadigbare honger naar kennis die je vaak de grenzen doet verleggen en naar onbekende horizonten gaat. Ontwerp je dagelijkse leven met een beetje fantasie en je bent bijzonder creatief en intuïtief.

Gezellige extravert die altijd vrienden maakt met nieuwe mensen. Een optimistische persoon die de goede kant van de dingen ziet en het leven accepteert zoals het komt, waardoor je er optimaal van kunt profiteren. Aan te passen aan alle nieuwe situaties kom je snel op snelheid met mensen.
Let er echter op dat je niet in oppervlakkigheid verdwijnt vanwege een behoefte om te behagen, om te worden bekeken en beluisterd. Geboren onder het aantal uitwisselingen betekent dat je een hekel hebt aan conflicten of spanningen die ervoor kiezen om te vluchten in plaats van ze te confronteren.

AKIDE in combinatie met wellness
U bent een actieve persoon die volledig moet leven, ongeacht de geldkosten.

Zo geef je vaak honderd procent. Als je vragen stelt, zijn ze zelden van existentiële orde omdat je je laat meeslepen door het leven, stukje bij beetje op dat moment. Je zwakke punten zijn: je handen, long, strottenhoofd, het zenuwstelsel, de maag.

Geld en AKIDE
Je relatie met geld is complex omdat je het ziet als een hulpmiddel dat je helpt je dromen te realiseren en te realiseren.

Meestal leef je volgens je verlangens, maar dit wordt afgewisseld met periodes van soberheid!

Betekenis van de naam AKIDE per letter

 • Naam Akide Betekenis van letter A
  Je kunt soms een onbeleefde indruk achterlaten wanneer je nieuwe mensen ontmoet. Dit is niet opzettelijk gedaan. Het kost je gewoon even tijd om op te warmen. Zodra die eerste barrière is overschreden, kun je heel sociaal worden. De letter A heeft de neiging om standvastig te zijn. Dat betekent dat je graag de feiten kent, voordat je beslissingen neemt. Over het algemeen zeer volwassen mensen. Er is een trend om zich af te wenden van onbelangrijke situaties (small talk zou een voorbeeld zijn). Gemeenschappen waar je deel van wordt, eindigen uiteindelijk op jou. Je goede hart maakt je altruïstisch en vriendelijk. Het gezinsleven is belangrijk, dus zorg voor het uwe.
 • Naam Akide Betekenis van letter K
  Mensen met veel vitaliteit en energie. Door deze enorme levenskracht lijken ze er jonger uit te zien dan ze zijn (zelfs op oudere leeftijd). Ze zijn over het algemeen heel positief en hebben een geweldig gevoel voor humor. Er bestaat een verlangen om een ​​grote erfenis achter te laten. Het beste van hun energie-overloop is een goede gezondheid en een vermogen om anderen te bemoedigen.
 • Naam Akide Betekenis van Letter I
  Vol met ingewikkelde innerlijke gedachten kun je soms verlegen lijken. Vaak liever in stilte thuis blijven om te verdwalen in je eigen gedachten. Ambitie duwt je altijd naar nieuwe hoogten. Verlangen om te ascenderen in het leven, leidt ertoe dat je veel nieuwe dingen leert. Dit betekent ook dat je als persoon voortdurend zult veranderen en evolueren. Je bent een heel aanhankelijk persoon.
 • Naam Akide Betekenis van Letter D
  Je verleidelijke en magnetische krachten geven je enige invloed op andere mensen. Toch ben je meestal heel gevoelig en aanhankelijk. Hoge niveaus van energie zullen je leven bepalen. Vergeet niet specifiek te zijn over je verlangens. Organisatorische vaardigheden zijn een van uw sterkste troeven. Je bent erg warm en vriendelijk, als je enigszins verlegen bent. Vragen om wat je wilt, voelt soms moeilijk voor je. Altijd klaar om te offeren voor mensen van wie je houdt.
 • Naam Akide Betekenis van letter E
  Je verleidingskracht is een lust voor het oog. Een hechte gemeenschap en een goede omgeving zijn twee dingen waar je echt van houdt. Een van je sterke punten is je bereidheid om je te concentreren op dingen waar je om geeft. Dit leidt altijd tot constante vooruitgang en zelfverbetering. Respect geven aan anderen is een van je meest opvallende kenmerken. Het hebben van zo’n sterke wilskracht maakt je erg moeilijk. Niet iemand die openlijk emoties toont als hij het moeilijk heeft met het leven.

 

© 2005- AKIDE Holding B.V. Alle rechten voorbehouden.